[email protected]

Resurser

Nova Industri är en framgångsrik leverantör av produktions- och maskinutrustning

Mer om våra resurser

Nova Industri är en framgångsrik leverantör av produktions- och maskinutrustning samt verktygstillverkning och reservdelar till krävande kunder inom basindustrin.
Våra styrkor och konkurrensfördelar grundar sig i de resurser vi förfogar över:

Medarbetare

Våra medarbetare har självfallet relevant utbildning och certifiering för de arbetsområden vi verkar inom. Den samlade erfarenheten från mängder av genomförda projekt har byggt vår breda kompetens. Inom företaget arbetar vi intensivt med struktur och tydliga rutiner för att säkerställa att leveranserna sker enligt plan. Flexibilitet i planeringen av beläggning och arbetsskift gör att resurser ofta kan frigöras vid brådskande projekt.

Maskinutrustning

Nova Industri är välinvesterade i ny teknik och unikt genom att vara komplett med både plåt-, svets- och maskinverkstad. Därigenom kan vi tillverka avancerade svetsade konstruktioner och även bearbeta dessa till en färdig produkt. Vår verksamhet finns i Kalix och i Boden. Våra lokaler är stora med en lyftkapacitet på cirka 25 ton i våra svetsavdelningar och cirka 10 ton i våra maskinbearbetningsavdelningar.

Lager

Vi har ett stort varulager av plåt, stångmaterial och rör i såväl S355-kvalitet som rostfritt, vilket medför att vi kan erbjuda korta ledtider.

Infrastruktur

Närheten till järnväg och två Europavägar, E4 och E10, gör att vi kan erbjuda snabba och säkra leveranser till kunder.

Rulla till toppen